Blog

13 Aug 2017

Gelders Kampioen! Jiske van de Bovenkamp - gefeliciteerd met de kampioenstitel in het M2 met Ice!! Super gereden: wij zijn trots!

11 Jul 2017

Donderdag 6 juli zijn 8 dappere ruiters van RSV Barneveld onder leiding van Jeroen Kroesbergen wezen crossen op het crossterein op het KNHS centrum. Het was ontzettend gezellig en daarbij heeft ieder zijn of haar eigen verwachting overtroffen. Voor herhaling vatbaar!

Fo...

20 Jun 2017

Stemmers - BEDANKT! Dankzij jullie stemmen hebben we € 738,50 ontvangen vanuit de Rabo Clubactie voor onze nieuwe kantine. Daar zijn we heel blij mee!!

13 Jun 2017

Zaterdag 10 en zaterdag 17 juni hebben we met elkaar een geslaagd pony- en paardenconcours georganiseerd. Dank voor alle medewerking van leden en vrijwilligers! Geniet mee van de foto's via de volgende links:

Link naar foto's ponyconcours

Link naar foto's ponyconcou...

25 May 2017

Er wordt ontzettend hard gewerkt aan onze nieuwe manege. Het dak is dicht, de lichtkoepel zit erin evenals de verlichting. Volgende week worden de zijpanelen aangebracht en over twee volgt het aanbrengen van de eb & vloed bodem. 

Ondertussen wordt er gewerkt aan de kant...

1 Apr 2017

Woensdagmiddag werd door onze ereleden de eerste paal is de grond geslagen.  Een officieel moment waar natuurlijk op getoost is!

Het artikel dat de Barneveldse Krant erover schreef is hier te vinden.

 Hebben jullie de krant van vandaag al uit de brievenbus gehaald? Ga dan gauw naar pagina 5 voor het stuk over onze nieuwe manege. Geen lid van de krant maar toch nieuwsgierig? Het artikel kun je online teruglezen, klik hier om naar het artikel te gaan.

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic

Ruitersportvereniging Barneveld e.o.