RSV ruiters rijden finale en een 1e selectie


Zaterdag 28 november was een drukke dag voor onze wedstrijdruiters. Niet alleen werd de eerste dressuurselectie voor de paarden verreden, ook mochten er een aantal ruiters terugkomen naar Lunteren om te strijden voor het Lunters Vrouwtje.

Het Lunters Vrouwtje

Eerder deze week namen Amelie Pauwels (met Demi), Larissa Hartkamp (met Ed, Chandler, Angel, Douglas, Faya en d'Artagnan), Erik Aalten (met Caressa en Vienna) en Irene Kamphorst (met Winston) deel aan deze springwedstrijd in Lunteren. Op de finale reed Irene Kamphorst twee foutloze parcoursen en mocht Larissa te paard "op haar prijs proosten".

1e Selectie Dressuur Paarden

In de klasse L1 reed Emma Alewijnse (met Cunera Vrouwe) verdienstelijk voor een 2e prijs met 198 punten, en met 204 punten reed zowel Truus van der Horst (met Vovanck klasse Z1) als Jiske van de Bovenkamp (met Icreative's Equador E klasse Z2) in de prijzen.

Deze uitslagen zijn van de eerst gereden proef, welke geldt voor de selectie.

1e Selectie Springen Paarden

Ook kijken we nog even terug naar 14 november. Op de 1e selectie springen paarden in Putten werd Emma Alewijnse (met Cunera Vrouwe) 3e in de klasse B, net als Irene Kamphorst (met Winston) in de klasse L. Larissa Hartkamp (met D'Artagnan) reed in de klasse M naar een 6e plaats, net als Marlissa Nijhuis (met Zanara) in de klasse Z. De klasse ZZ werd gewonnen door Larissa (met Angel).

We wensen iedereen veel succes bij de komende selecties!

Foto's gemaakt door jan10fotografie.nl.

Recent Posts