Uitslagen van de 2e selectie


2e Selectie Dressuur Paarden

Op 20 december werd de 2e selectie van de klasses B t/m M2 verreden in Voorthuizen, en de klasse Z1 t/m ZZ Licht in Lunteren. Uiteraard waren de wedstrijdruiters van RSV ook weer van de partij!

In Voorthuizen reden Rita Brinkman (foto links, Evening) 189 punten in de klasse B, en Emma Alewijnse (Cunera Vrouwe) met 196 punten in de klasse L1, beide net buiten de prijzen.

In Lunteren greep Truus van de Horst (Vovanck) in de klasse Z1 dressuur in de selectieproef met 211 punten net naast de prijzen. In de tweede proef mocht zij met 210 punten de 3e prijs in ontvangst nemen. Marijn van den Dikkenberg (foto rechts, Bazinni) reed in de klasse Z2 zeer verdienstelijk, met 221 eindigde zij in de selectieproef net onder de winnaar, in de tweede proef nam ze met 225 wel de 1e prijs mee naar huis.

2e Selectie Springen Paarden

Op zaterdag 11 december sprongen de RSV ruiters mee op de 2e selectie. In de prijzen eindigde Irene Kamphorst (Winston) in de klasse L. Daarnaast reed Erik Aalten (Vienna) een foutloos parcours in de klasse B.

*De uitslagen staan nog niet allemaal online. Dit is een voorlopige weergave.

Recent Posts