Geweldig selectieconcours Kootwijk


Afgelopen zaterdag 4 juni heeft RSV Barneveld e.o. de eerste selectie voor de Kring Zuidwest Veluwe georganiseerd. Zowel voor de spring- als dressuurruiters telt dit concours als selectie voor de Regiokampioenschappen in augustus. De combinatie van zonnig weer en het prachtige terrein in Kootwijk maakte het concours tot een succes!

Ook onze eigen clubleden reden niet onverdienstelijk. Kim Vermeulen nam, samen met haar paard Luca, de 15e prijs in de klasse B springen mee naar huis. Larissa Hartkamp won de rubriek Z / ZZ springen met haar Angel. In de dressuur reed Jiske van de Bovenkamp met ICreative's Ace Lady een 3e prijs in de selectieproef (212 punten) en in de tweede proef mocht zij de 1e prijs (205,5 punten) in ontvangst nemen.

We wensen onze clubruiters veel succes op de tweede selectie in Scherpenzeel. Ondertussen gaan we verder met de organisatie van de ponyselectie a.s. zaterdag 11 juni.

Recent Posts