top of page

Veelgestelde vragen


1. Wat kost een lidmaatschap?

De prijzen voor onze lidmaatschappen vind je hier.

2. Kan ik ook een pony/paard huren voor de lessen?

Nee, RSV Barneveld is een rijvereniging, wij verhuren dan ook geen pony's en/of paarden.

3. Op welke momenten kan ik rijden in de rijhal?

Op evenementen/bijzonderheden na kun je altijd gebruik maken van onze rijhal. Ook op lesavonden kun je in de achterste bak vrij rijden. 

4. Kan ik ook lid worden zónder gebruik te maken van de lessen?

Zeker, je wordt dan startkaartlid. In de eerste vraag staat het tarief daarvoor opgenomen. Als startkaartlid kun je ook géén gebruik maken van de hal om vrij te rijden.

5. Hoe maak ik gebruik van de lessen?

Wij maken gebruik van een online systeem (Toprooster) waarmee je je kunt aanmelden voor de lessen. Zo kun je wekelijks bekijken welke lesavond jouw voorkeur heeft.

6. Hoe draag ik als lid mijn steentje bij aan de vereniging?

Naast dat je van harte welkom bent als lid bij onze vereniging, is het belangrijk om je ervan bewust te zijn dat we met elkaar de vereniging in stand houden én d.m.v. activiteiten de contributie op een betaalbaar peil te houden. Zo organiseren we 's winters indoorconcoursen waarbij we jouw hulp hard nodig hebben! Daarnaast hebben we een gezellige kantine en ben je met het huidig ledenaantal ongeveer 1 x per 3 maanden een avond tijdens de lesavonden aan de beurt om een kantinedienst te doen. Tijdens al deze activiteiten staat gezelligheid voorop!

Startkaartleden zijn vrijgesteld van werkzaamheden voor de club, maar hulp wordt wel enorm op prijs gesteld. Vooral bij de grote concoursen is het fijn als er een paar uur een paar extra handjes zijn. 

 

bottom of page