Instructie

 

 

Floris Mak van Waay

Instructie dressuur Maandagavond paarden 

Floris Mak van Waay is sinds januari 2020 aangesteld voor de dressuurlessen op de maandagavond.

Meer info volgt z.s.m.

Helma van Harselaar

Instructie Dressuur 

Dinsdagavond Paarden

Helma van Harselaar uit Ederveen is naast een enthousiaste instructrice tevens KNHS jurylid tot en met ZZL. Helma is al jaren actief in de paardensport, voorheen als dressuur- spring- en eventingamazone, tegenwoordig voornamelijk dresuurmatig aan het trainen met wedstrijdcombinaties en als ORUN instructrice bij drie verenigingen.

Guido Schoemaker

Instructie Springen

Woensdagavond Paarden & Pony's

Guido behaalde al bij de pony's het Z2 dressuur en het M springen niveau, en zette gelijksoortige successen door bij de paarden tot zelfs 1.45 internationaal. Zo mag hij met regelmaat paarden uitbrengen op grote kampioenschappen. Met veel enthousiasme begeleidt Guido onze springlessen op de woensdagavond voor zowel de pony- als de paardenruiters.

Erik van Doorn

Instructie Springen

Donderdagavond Paarden

Erik is sinds 2017 springinstructeur bij onze vereniging. Erik heeft diverse paarden opgeleid en uitgebracht tot Z/nationaal niveau. Naast instructeur en ruiter heeft Erik tevens interesse in de spring- en dressuur fokkerij. Bij Erik op stal worden jaarlijks verschillende veulentjes geboren. Het doorlopen van verschillende KWPN cursussen hebben Erik ook op het exterieur en fokkerij vlak kennis en ervaring gebracht. Erik krijgt zelf al jaren spring- en dressuurles van KWPN hengstenkeuringsvoorzitter Cor Loeffen. In het dagelijks leven werkt Erik fulltime als eindverantwoordelijke van de Marketing bij een bedrijf dat diergeneesmiddelen verkoopt.

Karin Laseur - de Graaf

Instructie Dressuur

Vrijdagavond Paarden & Pony's

Ik zal me even voorstellen: ik ben Karin Laseur - de Graaf. Bekend van het rijden met Arabische volbloedhengsten, heb er meerdere gereden t/m het ZZ licht. Ik hecht veel waarde aan een goede basis in het rijden, een ruiter die correct op zijn paard of pony zit en in balans. Een paard wat in balans op eigen benen en goed rechtgericht kan lopen vanuit het achterbeen naar de hand gereden wordt en daaruit vloeiend een fijne aanleuning. Bovenal vind ik het belangrijk dat elke ruiter en amazone vooral plezier in het rijden houdt. Je zal mij verscheidene keren de aanwijzing “lachen” horen geven.

Please reload