Instructie

Edwin Bos

Instructie dressuur 

Maandagavond paarden 

Mijn naam is Edwin Bos. Ik ben woonachtig in Lunteren en 42 jaar! Ik ben al m’n hele leven bezig met paarden en pony’s. Vanaf mn 16e werkzaam in de paarden. Naast het trainen van paarden houd ik me bezig met het geven van lessen. Met mijn eigen paard start ik op dit moment in de lichte tour. In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan de basis van zowel ruiter als paard.

Helma Hogendoorn

Instructie dressuur 

Dinsdagavond paarden 

Helma Hogendoorn uit Ederveen is naast een enthousiaste instructrice tevens KNHS jurylid tot en met ZZL. Helma is al jaren actief in de paardensport, voorheen als dressuur- spring- en eventingamazone, tegenwoordig voornamelijk dresuurmatig aan het trainen met wedstrijdcombinaties en als ORUN instructrice bij drie verenigingen.

Guido Schoemaker

Instructie Springen

Woensdagavond Paarden

Guido behaalde al bij de pony's het Z2 dressuur en het M springen niveau, en zette gelijksoortige successen door bij de paarden tot zelfs 1.45 internationaal. Zo mag hij met regelmaat paarden uitbrengen op grote kampioenschappen. Met veel enthousiasme begeleidt Guido onze springlessen op de woensdagavond voor zowel de pony- als de paardenruiters.

Erik van Doorn

Instructie Springen

Donderdagavond Paarden

Erik is sinds 2017 springinstructeur bij onze vereniging. Erik heeft diverse paarden opgeleid en uitgebracht tot Z/nationaal niveau. Naast instructeur en ruiter heeft Erik tevens interesse in de spring- en dressuur fokkerij. Bij Erik op stal worden jaarlijks verschillende veulentjes geboren. Het doorlopen van verschillende KWPN cursussen hebben Erik ook op het exterieur en fokkerij vlak kennis en ervaring gebracht. Erik krijgt zelf al jaren spring- en dressuurles van KWPN hengstenkeuringsvoorzitter Cor Loeffen. In het dagelijks leven werkt Erik fulltime als eindverantwoordelijke van de Marketing bij een bedrijf dat diergeneesmiddelen verkoopt.

Zoë De Booij

Instructie Dressuur 

Vrijdagavond Paarden & Pony's

Ik ben Zoë de Booij, geboren op 24 juni 1997 en rijd vanaf mijn vierde paard. Zoals zovelen begon ik op een manegepony. Later ben ik met verschillende pony’s in het nationale dressuurkader opgenomen. In 2013 sloot ik met de nodige successen mijn ponytijd af en heb ik de overstap naar de paarden gemaakt. 


De keuze om als stalamazone bij stal Hexagon aan de slag te gaan heeft er toe geleid dat ik mijn Lichte Tour-paard Wodan (v. Osmium) heb verkocht. Ik zat met hem in het Junioren-kader en was ook bij de Young Riders goed op weg met al diverse kaderscores. Bij stal Hexagon leidde ik paarden op, maakte ik ze verkoop-klaar en ik bracht succesvol paarden uit op wedstrijd. In april 2017 reed ik mijn eerste Grand Prix met succes. Ondertussen (2019) heb ik besloten om mijn eigen stal op te zetten en daar weer de uitdaging mee aan te gaan. Hier leid ik paarden op naar het hoogste niveau, geef ik les t/m Grand Prix niveau en breng ik verschillende paarden uit op wedstrijd op alle niveaus.